Kirkegårdsleder:

tlf. 61 61 21 49.
bjerringbro.kirkegaard@mail.dk
Kontortid:
tirsdag - fredag kl. 9.00- 12.00.
Link til kirkegården

Nyt fra kirkegården

Pynt til gravene forberedt på net lige til at lægge ud.
Dekoration til gravstederne forbered i graverhuset i rigtig arbejdshøjde.

Nu starter sæsonen op med grandækning og pyntning på kirkegården.

Det er en travl tid for os alle.

Samtidigt går vi i gang med forskellige tilpasninger af kirkegården.

I afdeling D begynder vi at fjerne gamle hække på de gravsteder der ikke er i brug.

• Vi regulerer overfladen så vi kan så græs når temperaturen stiger.
  • I december måned vil der blive plantet 15 store træer ved asfaltvejen på kirkegården mod   ringvejen. Så får Kirken en flot allé, og dette er nogle træer der skal blive stående på kirkegården.
  • Vi går også i gang med at lave beskæringer af træer og buske der er for store eller har grene der er farlige eller i vejen.
  • I januar måned begynder der en udskiftning af gravstedshækkene i den ene afdeling der er tættest på kirken. De gamle hække kan ikke længere, så en udskiftning er nødvendig.
  • I forbindelse med at hækkene bliver udskiftet går vi også i gang med at sætte granit forkanter ved gravstederne.

Ulla Brendstrup

Om kirkegårdslederen:

Menighedsrådet har ansat Ulla Brendstrup som ny kirkegårdsleder pr. 1. august.

Ulla er 58 år gammel og bor pt. i Vejle, men har planer om at flytte til området.

Ulla er uddannet anlægsgartner, og har bl.a. arbejdet som slotsgartner, områdechef ved Københavns kommunes kirkegårdsforvaltning og senest som faglærer.