Herunder er et lille udsnit af de mange koncerter, der afholdes i Bjerringbro Kirke

Koncert - MichalaPetri + Lars Hannibal

Billeder fra 25 års jubilæumskoncert med Michala Petri og Lars Hannibal i Bjerringbro Kirke den 18. jan. 2017.

Op til flere ekstra numre måtte til før Michala Petri og Lars Hannibal kunne forlade de begejstrede fremmødte.

Velbesøgt koncert

Forårskoncert med Brande-koret

søndag den 22. maj kl. 16.00 2016.
i Bjerringbro Kirke med gratis adgang

Kirken fik denne eftermiddag besøg af det store Brande Folkekor og Vokalensemble, der ledes af organist Irma Andersen.

Koret sang musik fra 1800- og 1900-tallet, og der var to fællessalmer ved koncerten.

Musicalen "Peters båd"

Musicalen "Peters båd" blev opført i Bjerringbro Kirke lørdag den 18. april 2015 kl. 14.00

Børnekorene i Bjerringbro Kirke og Grønbæk Sogn har slået sig sammen om at opføre Tove Brogaard og Jens Nielsens musical "Peters båd", der handler om disciplen Peter og hans møde med Jesus. Forestillingen blev ledet af organisterne Anette og Steffen Jungild.

Billeder og videoer: Marianne Bjerregaard Jensen. Redigering: Knud Kanne Jensen.
Senere på eftermiddagen blev forestillingen gentaget i Ans Kirke.

Video a

Video b

Fødselsdag og orgelkoncert.

2014: Organist ved Bjerringbro Kirke, Steffen Jungild markerede sin 60 års fødselsdag med en koncert i Kirken. Programmet bød på orgelværker af Couperin, Scheidt, Buxtehude, Bach og Franck.
Efter koncerten var der kaffe med hjemmebag i kirkecenteret.

Organist Steffen Jungild med sønnen Peter ved den efterfølgende sammenkomst i Kirkecenteret
Annette Jungild i samtale med Bjerringbro Kirkes forhenværende organist Olav Pedersen

Koncert med Fangekoret fra Vridsløselille

Kirketjener Lisbet Refer Dalsgaard har tilsendt hjemmesideredaktionen billeder og beskrivelse af koncerten i Bjerringbro Kirke lørdag den 19. marts 2011 med Fangekoret fra Vridsløselille:

?Det var en rigtig god koncert, hvor de enkelte fangers historie gjorde stort indtryk på tilhørerne. Det er ikke let at sidde i fængsel, men det er absolut heller ikke let at blive lukket ud igen til en verden, der hele tiden er i forandring. Ligeledes kommer de fleste indsatte ud i friheden tynget af gæld til det offentlige i form af sagsomkostninger o.l.

I det øjeblik de skulle være så heldige at få arbejde, kan de være så uheldige at få trukket så store beløb af deres løn, at de står tilbage med noget der ligner kontanthjælp. Ikke det bedste incitament for at arbejde 37 timer om ugen - så er vejen tilbage til kriminalitet meget kort. Nu skal man samtidig passe på ikke kun at få ondt af dem, for der ligger jo grove forbrydelser bag dem. Ikke desto mindre tegner der sig et tydeligt billede ved de fleste, nemlig at deres barndom har været præget af svigt og vold.

Dirigenten er korets ildsjæl, og jeg har svært ved at tro, at koret kan fortsætte, hvis hun en dag ikke vil være leder mere?.

Leder Louise Adrian ses her foran Fangekoret