Glimt fra forskellige Kirkecaféer

Kirkecafé 09. maj 2018

Otto Berker
Otto Berkers foredrag "Livet som sådan".

Otto Berker: ”Livet som sådan”

Otto Berker, Bjerringbro er født i det senere Vesttyskland i byen Geldern, som ligger kun 7 km fra den hollandske grænse. Han oplevede her som barn 2. verdenskrig med dens omfattende konsekvenser.

Vi hørte bl.a. om evakueringer, flugt og bombardementer i Ruhrdistriktet, en far, som var soldat af profession og med til at udarbejde angrebsplaner mod Holland, og en mor, hvis familie oprindeligt stammede fra Holland.

Otto Berker har skrevet en bogen der handler om de svære år i efterkrigstidens Tyskland og den senere genrejsning.

Kirkecafé 11. april 2018

En formiddag i musikken og sangens tegn ved organist Steffen Jungild og kirkesanger Gitte Winding.
. . . . og så var der lige et nummer, hvor Gitte klarede det hele selv.
Når Gitte og Steffen er på plakaten er der også mange deltagere.

Kirkecafé 7. marts 2018

”Når livet gør ondt” - At være i sorg / at se / være sammen med en sørgende og ”Min sidste vilje” for ikke at stille mine pårørende i tvivl. Disse punkter var emner som bedemand Britta Iversen fra Gudenådalens Begravelsesforretning fortalte om til de mange fremmødte.

Kirkecafé 7. februar 2018

Jens Aage Nielsen talte over emnet: »At arbejde med mennesker som ...« Han fortalte om sit liv som landbrugsmedhjælper, soldat, diakon, missionær, sygeplejerske i sundhedssektoren og pensionist.

Nytårskur 2018

Nytårskur 2018: Solosang ved Gitte Winding ledsaget af Dynes Skovkjær
Fint "dronningebesøg".
Diplomoverrækkelse.
Værsgo: Champagne.
Skål og godt nytår.

Kirkecafé 8. nov. 2017

Kirkecafé 8. nov. ’17. Bent Ole Pedersen med emnet: ”Olga – storfyrstinde i gummistøvler”

Kirkecafé 13. sept. 2017

Laurits Mosegaard, Ørnhøj var gæst den 13. sept. 2017 og fortalte levende om sit besøg i Mail.
13/9: Et udsnit af hvad kunstnere i Mali kan frembringe. Kunstgenstandende var til salg. Indtægten ved salget går til Mission Afrikas arbejde.

Kirkecafé 17. maj 2017

Kirkecafé/Nytårskur 2017.

Festligere start på årets nytårscafé kan næppe tænkes.

Den røde løber var bredt ud, medarbejderne var i festtøj med dekoreringer, der var fællessange, det kendte gode kaffebord, billedkavalkade over 2016, ”dronningens nytårstale”, musik og sangindslag, champagnegaloppen og propper der sprang. Der blev hilst Godt-Nytår med champagnen og nydt dejlig kransekage.

"Kirkecafé" onsdag den 7. september kl. 10.00.

Den lokale sopran, Helle Skovkjær, der driver solistvirksomheden "Toner af Guld", underholdt denne gang sammen med sin mand Dynes i kirkecaféen med festlig sang og musik inspireret af musikken fra TV-serien ”Matador”.

Kirkecafé i Bjerringbro Kirkecenter
• et tilbud for pensionister og efterlønnere i Bjerringbro og omegn.
Formiddagene bliver ledet af kirke- og kulturmedarbejder Brita Bach Pedersen.

Helle og Dynes Skovkjær.