"Børn og Gud" Gudstjeneste i børnehøjde. Tema: "Fra gys til lys", den 1. november 2018

Inden start var alt fredeligt og med et stort smil på . . .
. . men så kommer flagermusen Batmus og blander sig. Gyset fortsætter hos Daniel i Løvekulen, men også her ender det godt - og . . .
. . . de mange fremmødte slapper af med en glad fællessang.
Far og datter følger fællessangen.
Gudstjenesten slutter med lys og sangen: Du som har tændt milioner af stjerner.

"Børn og Gud" Høstgudstjeneste i børnehøjde, den 6. september 2018

"Børn og Gud" Gudstjeneste i børnehøjde, den 18. januar 2018

"Børn og Gud" Gudstjeneste i børnehøjde, den 16. november 2017

”Et par minutter med Luther!”
Medvirkende ved gudstjenesten var sognepræst Jørn A. Pedersen, kirke – og kulturmedarbejdere Annie Fog og Brita Bach Pedersen og organist Steffen Jungild.

"Børn og Gud" Gudstjeneste i børnehøjde, den 26. januar 2017

"Børn og Gud" Gudstjeneste i børnehøjde den 26. januar 2017 bød på to spændende måltider. Først ét i Kirken og dernæst aftensmad i Kirkecenteret.
Merete Lindhardt Christensen havde valgt teksten om Johannes Døberen i ørkenen som tema og med en super god opskrift fra "nettet" havde hun medbragt ristede græshopper + andre gode ingredienser. De knap 40 børn nød det og roste Johannes Døberens ørkenret.

Mange af børnene kappedes om at komme til "fadet" for at smage på det medbragte.