Sorggruppe

Fælles i sorgen
Et tilbud om sorggruppe i Bjerringbro Kirke

Når vi mister en af vores nærmeste, bliver der tomt omkring os. Vores kærlighed bliver hjemløs, og vi skal nu leve med sorgen og savnet, og vi skal finde ud af, hvordan vores liv igen kan give mening.

Mange der mister, har glæde af at deltage i en sorggruppe. Her kan vi dele sorgen og glæden med hinanden, og her møder vi andre, der kan forstå, at vi er kede af det, og som kan rumme, at vi græder og giver udtryk for svære følelser og tunge tanker.

Vi starter en ny sorggruppe i Bjerringbro Kirke til januar. Der er plads til otte deltagere, og gruppen ledes af sognepræst Anna Rask Lauridsen og Hanne Krarup, der er frivillig gruppeleder. Vi mødes torsdage i lige uger kl 10-12.

Har du spørgsmål eller ønsker at tilmelde dig sorggruppen, så kontakt Anna Rask Lauridsen på arl@km.dk / 6053 8668.