Konfirmationsdatoer

NYE DATOER TIL KONFIRMATION:

Det blev i går besluttet af landets biskopper, at årets konfirmationer desværre må udsættes til efter pinse på grund af corona-virussen og alle de begrænsninger, den sætter på vores muligheder for at holde gudstjenester og konfirmationsfester.
Det er også blevet anbefalet, at alle konfirmationer rykkes til efteråret, så vi er nogenlunde sikre på, at det ikke bliver nødvendigt at udskyde dem igen. Men i disse tider kan der selvfølgelig ikke gives garantier.
August/September måned bliver den nye konfirmationshøjtid.
Vi glæder os til at fejre den med jer.

Søndag 23. august 2020 kl. 10.15 for Egeskovkonfirmander i Bjerringbro Kirke v. Gitte

Søndag den 6. september 2020 kl. 9.30 for 7A på Bøgeskov i Bjerringbro kirke v. Anna (der er tilbage fra barsel)

Søndag den 6. september 2020 kl. 11.00 for 7B på Bøgeskov i Bjerringbro kirke v. Gitte.

Med venlig hilsen præsterne Gitte Wamberg, Herluf Christensen og menighedsrådet.