Så er Bjerringbro kirke atter åben.

Kære alle.

Så er Bjerringbro kirke atter åben, og vi GLÆDER os til at invitere indenfor til gudstjenester!

Meget vil være anderledes, end før Coronakrisen, og vi kommer bl.a. til at sidde mere spredt, bruge håndsprit og må desværre springe over kaffen her i begyndelsen. Ved de to første gudstjenester vil der heller ikke være altergang.

Vi glæder os dog først og fremmest over, at vi nu igen kan fejre gudstjeneste sammen i kirken.
Der bliver plads til max 80 DELTAGERE, da vi også bruger sideskibet.

Det er en god idé at komme i god tid, så vi undgår trængsel ved indgangen og har tid til at få vist alle på plads inden gudstjenestens begyndelse.

Vi ses!

Med venlig hilsen Bjerringbro Kirke.

Gudstjenester september 2020

Gudstjenester oktober 2020

Gudstjenester november 2020

Der tages forbehold for ændringer i prædikantlisten m.v.
Se venligst dagspressen og her på hjemmesiden.

Altervin:
Der skænkes alkoholfri vin/druesaft
den sidste søndag i måneden samt til familie-
gudstjenester.

Kirkebil:
I Bjerringbro kan kirkebilen  bestilles til og fra kirken på tlf. 20 20 12 20 (Bjerringbro Taxi I/S)
Læs Kirkebaldets artikel om "Kirkebilen" [Klik her]

Gudstjenesterne fra Bjerringbro Kirke transmitteres på Bjerringbro Kabelnet, kanal 98.

Gudstjenester på Skovvænget 2020