"Børn og guds" børnegudstjeneste

"Børn og Gud" den 26. januar 2017 bød på to spændende måltider. Først ét i Kirken og dernæst aftensmad i Kirkecenteret.
Merete Lindhardt Christensen havde valgt teksten om Johannes Døberen i ørkenen som tema og med en super god opskrift fra "nettet" havde hun medbragt ristede græshopper + andre gode ingredienser. De knap 40 børn nød det og roste Johannes Døberens ørkenret.

Mange af børnene kappedes om at komme til "fadet" for at smage på det medbragte.

"Børn og Gud" gudstjeneste den 3. nov. 2016 hvor temaet var inspireret fra Bibelens beretning om "Stormen på søen".

Teksten levendegøres.
Børn og voksne deles om opgaverne.

Jonas og Hvalen var temaet for "Børn og Gud" gudstjenesten den 25. aug. 2016.

Gud kalder Jonas til en opgave.
Ken fortæller hvorfor Gud kalder Jonas og taler om tilgivelse og lydighed.
Jonas bliver slugt af hvalen.
De 4-6 årige, laver deres egen hval.

Herunder er der billeder og lyd fra børnegudstjenesten den 19. november 2015.

Besøgstallet på godt 130 personer følger traditionen med en skøn blanding af børn unge og voksne.

Dagens prædikant var Jørn Andres Pedersen godt hjulpet af en præstepraktikant og den vikarierende sognemedhjælper.

Dåb og advent og dermed adventskransen blev temaet for gudstjenestens indhold og minikonfirmander fra Bjerringbro og Bjerring/Mammen deltog med flot korsang.

En del af deltagerne fortsatte efterfølgen i Kirkecenteret til børnevenlig aftensmad.

Og så aftaler minikonfirmand Emma lige en detalje med Jørn A. Pedersen - her før gudstjenesten går i gang.

Lyt til minikonfirmandernes sang ved børnegudstjenesten om ”Fadervor”.

Minikonfirmanderne synger